photography
I & II
door Marzia Cosenza
Docent-Marzia-Cosenza-400x400.jpg

Do you also want to learn how to take beautiful pictures? A new course block starts in April!

Here you can find more information and see if there are still places available for the photography course by Marzia. 

 

 
 
fotografie I & documentaire fotografie
door Marc Faasse
Docent-Marc-Faasse-400x400.jpg

Are you occasionally intimidated by the endless possibilities of your camera? Then you should join one of our Photography I courses!

  

Here you can find more information and see if there are still places available for photography courses

Basisplus - van kiekje naar kunst
door Rogier Alleblas 
Docent-Rogier-Alleblas-400x400.jpg

Rogier Alleblas studeerde in 1993 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, afdeling fotografie. Hij exposeerde o.a. in Naarden, M17 Enschede, Fotogram Amsterdam en Arti Den Haag. Zijn werk bevindt zich in diverse kunstuitlenen in Nederland. Als freelance fotograaf werkt hij in opdracht voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties, magazines en maakt hij fotoboeken. 

 

Fotografie I
door Sander Heezen
Docent-Sander-Heezen-400x400.jpg

Sander Heezen(1964) studeerde fotografie aan de academie St. Joost in Breda (1993) en aansluitend ook nog een jaar grafisch ontwerpen.

Tijdens een verdiepingsperiode van 2 jaar aan de Jan van Eijckacademie in Maastricht (1996), afdeling Fine Arts maakte hij diverse tentooonstellingen waarbij in zijn vrije werk fotografie, video en geluidsinstallaties de belangrijkste pijlers waren.

Sander is winnaar van de Kodak Professional Portrait Award (1998/1999). Sinds 2004 is hij werkzaamals freelancer in Amsterdam en werkt o.a. als reportage- en portretfotograaf en beeldredacteur voor diverse landelijk kranten en tijdschriften.